Sign In | Join Free | My himfr.com
Home > RFID Label Tags >

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
Contact Now
    Buy cheap UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management from wholesalers
     
    Buy cheap UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management from wholesalers
    • Buy cheap UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management from wholesalers
    • Buy cheap UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management from wholesalers

    UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management

    Ask Lasest Price
    Brand Name : LINKWIN
    Model Number : HAT11012LED
    Certification : CE
    Price : USD0.25/PC to USD0.5/PC
    Payment Terms : L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
    Supply Ability : 10000pcs per month
    Delivery Time : 10 working day
    • Product Details
    • Company Profile

    UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management

    UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management

    HAT3614LED is passive RFID tag with LED light which you can light apppionted tag,it doesn`t need extra power supplier with long lifetime,then you can find the right tag very easy by lighting the LED,and it is widely used in jewelry management and documents management

    Frequency
    860-960mhz
    Application
    access control
    chip
    Customized
    Special Features
    Waterproof / Weatherproof, MINI TAG
    Communication Interface
    RFID, NFC
    Place of Origin
    Brand Name
    LINKWIN
    Model Number
    LAB11012
    Material
    Coated Paper/ PET/Synthetic paper/Thermal paper/customization
    Antenna Size
    Aluminum Etching, 95*03mm
    Label size
    110*12mm or Customization
    Protocol
    ISO/IEC 18000-6c EPC Class1 Gen2
    Application
    Logistics, Apparel, Library,Cable
    EPC Memory
    128bits
    IC Life
    100, 000 Cycles, 10 Years Data Retentio
    Transport Package
    5000PCS or 10000PCS Per Roll /Carton
    Usage
    Electronic Products, Luggage, Jewelry, Book, Garment, Shoe, Bag
    Chip Type
    Read/Write
    Question 1: Is there stock for your products?
    Answer: There is stock for different products in different periods.
    Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

    Question 2: Do you offer samples?

    Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
    For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

    Question 3: How can the artwork be offered?

    Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

    Question 4: What is MOQ?

    Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

    Question 5: What different RFID products do you offer?

    Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
    RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

    Question 6: What shipping way is adopted?

    Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

    Question 7: What is the lead time?

    Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
    The production time is different in different periods for different orders.
    Please consult us according to your specific requirements of your order.

    Question 8: What payment do you adopt?

    Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

    Quality UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management for sale
    Inquiry Cart 0
    Send your message to this supplier
     
    *From:
    *To: Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
    *Subject:
    *Message:
    Characters Remaining: (0/3000)