| Sign In | Join Free | My himfr.com |
|
| Ask Lasest Price | |
| Brand Name : | LINKWIN |
| Model Number : | AM02 |
| Certification : | CE |
| Price : | USD0.002/PC to USD0.05/PC |
| Payment Terms : | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability : | 1 Million per month |
| Delivery Time : | 10 working day |
EAS Anti-Theft Label am remove security tags Antitheft 58KHz AM Sticker , DR
| Name | EAS AM label |
| Frequency | 58K Hz |
| Dimension | 45.21x10.6mm (1.78"x0.42") |
| Color | Dummy Barcode/White/Black |
| Chips | Three |
| Detection | 0.90m-1.20m (2.96-3.9) |
| Packing | 20000pcs/ctn, 0.034CBM (44x29x24CM) 12.4kg |
| Description | 58KHZ, Acoustomagnetoelectric effect , AM sound magnetic security system. |


Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. |
Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|